vy

Hyr din stuga, fritidshus av oss?

Då har du kommit alldeles rätt, här hittar du exklusiva fritidshus / stugor att hyra året runt, varje hus passar perfekt för två familjer, det finns 10 sovplatser i varje hus samt 4 sovplatser i gäststugan. Välkommen att ringa eller skicka ett e-post om du är intresserad.

 

Våra hus är belägna strax utanför Borgholm i Blårör, med cykel- och gångvägar till både Borgholm och Köpingsvik är det hela familjens paradis.

missing-image
 

6

Dovrestigen

I våra fritidshus får hela familjen plats!

Letar du efter ett boende till din semester? Då har du kommit rätt, vi hyr ut våra fritidshus under hela året, husen är vinterbonade och skulle det vara kallt och ruggigt kan du tända en mysig brasa och koppla av till en bra film.

Klicka på länken för att se om just din vecka är ledig!

 

Dovrestigen

Ett paradis på Öland!

Vill du hyra stuga eller fritidshus på Öland?, klicka här för mer information om våra hus.

Du är alltid välkommen att kontakta oss för mer information om vad vi har för uthyrningstillfällen att erbjuda!

8

missing-image

Det finns något för alla på Öland!

Golf i världsklass

Ölands Golfbana

 

– och den enda Qtee-certifierade. Klubben som fyllde 25 år 2008 har 18 fina och utmanande hål – omväxlande på alvarmark och i tall- och lövskog.

Ölands nationaldag

Viktoriadagen 14 juli

Victoriadagen är en hyllning av Kronprinsessan Victorias födelsedag. Evenemanget firas årligen på Öland den 14 juli och bevakas av ca 10 länder samt visas på SVT.

Upplev

Ölands djurpark

 

På Ölands Djur & Nöjespark finns det aktiviteter för hela familjen, oavsett om man söker spänning på hög nivå eller bara vill njuta av lugnet bland djuren.