Bra att tänka på!

Ankomst
Ni har tillträde till stugan efter klockan 15.00 ankomstdagen och avresa senast klockan 12.00 avresedagen. Hyresveckan börjar på söndagar om inget annat angivits. Hur betalningen går till ser du senare i denna text, läs noga igenom detta för att undvika missförstånd, kontrollera framför allt ankomst- och avresedatum.

 

Avresa/Städning

Städning ingår inte i hyran, så stugan återlämnas i välstädat skick. Om inte städning anses tillräcklig av värd/kontaktman vid eventuell besiktning, kommer vi att utföra städning på er bekostnad. 

Soptömning sker endast var 14:e dag. Tänk på att källsortera, Öland har 16 återvinningsstationer där ni kan lämna glas, plast och papper mm.

 

Utrustning

Alla våra stugor är besiktigade av vår egen personal. Dom är utrustade för självhushåll. Det enda ni behöver ta med er är lakan, handdukar och förbrukningsartiklar. Tänk på att porslin och bestick inte alltid är av samma sort. Inredningen består av villastandard. 

Antalet personer får ej överstiga antalet bäddar, detta med undantag av barn under 2 år, dagsbesökare får ej övernatta utan hyresvärdens tillåtelse. Värden har då rätt att kräva ersättning. Det är ej heller tillåtet att sätta upp tält eller husvagn på tomten om hyresvärden inte givit sitt medgivande.

 

Tänk på att barn över två år räknas som en person, när antal bäddar anges i beskrivningen. Utrustningen är anpassad till det antal personer som det finns sovplatser till. Rökning ej är tillåten i bostaden.

 

Vill ni ta med er hund eller katt måste detta anges vid bokningen.

 

Kalk har vi lite väl mycket i vårt vatten på Öland som kan lämna märken efter sig i vid diskning, helt ofarligt.

 

Kod till dörren

Koden till dörren finns angiven på kontraktet.

Objudna gäster

Sommartid kan ni i och kring semesterhuset upptäcka en del insekter och fåglar. Det kan inte uthyraren ta ansvar för.

 

Inbetalning
Er bokning skall vara betald när ni kommer till Öland om inte särskild överenskommelse gjorts med bokningspersonalen. Har ni bokat ett boende men ej kommer (utan att avbokning skett) kommer vi att debitera er full hyreskostnad för den tid vi ej lyckas hyra ut igen. Vid avbokning skall ni kontrollera att ni får en avbokningsbekräftelse, oavsett om ni har betalat eller ej.

 

Vid bokning skall 20% av hyresbeloppet betalas in på:

Bankgiro: 5807-4600

Ange det namn som bokningen avser som avsändare.

2 veckor innan ankomst till huset skall resterande 80% vara betalda.

OBS Eventuell avbokning måste ALLTID ske till Ölandsstugan via ett e-post till info@olandsstugan.se eller via post.

 

Priser
Vi har tre prisklasser:
HS = Högsäsong v 25-33
MS= Mellansäsong v 20-24, 34-36
ÖS= Övrig säsong v 1-19, 37-52

 

Boka i god tid
Ju tidigare ni bokar desto större är chanserna att ni får just det boende, eller den tidsperiod ni vill ha.

Glöm inte att ta med din bokningsbekräftelse/hyreskontrakt.

 

Kontaktuppgifter

E-post: info@olandsstugan.se
Tony Wilhelmsson, 070-798 55 25

 

Vi önskar Er en skön semester, och hälsar Er varmt välkomna till Öland!

Det finns något för alla på Öland!

Golf i världsklass

Ölands Golfbana

 

– och den enda Qtee-certifierade. Klubben som fyllde 25 år 2008 har 18 fina och utmanande hål – omväxlande på alvarmark och i tall- och lövskog.

Ölands nationaldag

Viktoriadagen 14 juli

Victoriadagen är en hyllning av Kronprinsessan Victorias födelsedag. Evenemanget firas årligen på Öland den 14 juli och bevakas av ca 10 länder samt visas på SVT.

Upplev

Ölands djurpark

 

På Ölands Djur & Nöjespark finns det aktiviteter för hela familjen, oavsett om man söker spänning på hög nivå eller bara vill njuta av lugnet bland djuren.